Skip to main content

TRIVISION

Site under construction

Startpagina
Over ons
Contact opnemen
Siteoverzicht
Aanmelding lid
Plaats hier de inhoud van uw startpagina
Startpagina
Deze pagina bewerken

Op uw startpagina worden uw bedrijf en uw website voorgesteld.

Schrijf een samenvatting met inbegrip van een korte beschrijving van uw producten of diensten en uw meerwaarde voor en betrokkenheid bij klanten. Deze pagina zet de toon voor uw site en vertelt anderen wat ze kunnen verwachten op andere pagina's. Verstrek hier de basisinformatie en geef uitgebreidere informatie op andere pagina's.


Informeer uw klanten waarom ze uw website zouden moeten verkennen


Een startpagina van een bedrijf is vergelijkbaar met de etalage van een winkel. Licht hier uw beste producten of diensten toe en ook speciale aanbiedingen. Presenteer de waarde van uw producten of services aan degenen die bladeren om ze "binnen te halen", of om hen verder uw website te laten verkennen.

Overtuig klanten van de meerwaarde van uw website voor hen


Bedenk wat u mogelijk zegt tegen anderen, zodat ze terugkeren. U wilt wellicht vermelden hoe lang u al zaken doet en hoe u uw betrokkenheid bij uw klanten toont. Zorg ervoor dat u bezoekers vertelt over uw zakelijke benadering, uw waarden en uw vaardigheden.

Het is een goed idee om uw contactgegevens op de startpagina te vermelden voor diegenen die de website bezoeken om snel uw telefoonnummer of adres te vinden.

Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Faxnummer
Adres
Postcode, Land
E-mailadressen